Romana
PETREA
AGENTURA   TEHNICA
Romana English
A C A S A
Despre noi.
Firma Petrea Agentura Tehnica este specializata in comercializarea unei game complete de utilaje si linii CNC, sisteme de profile PVC, feronerie, accesorii etc. necesare productiei de geam termopan , de ferestre si usi din PVC precum si utilaje de prelucrarea sticlei.

Infiintata in 1994 firma a inceput cu comercializarea in Romania a materialelor pentru productia de geam termoizolant, respectiv tiocol, butil, distantiere de Al, silicagel etc., urmand ca de la an la an gama sa fie cat mai completa si mai diversificata ajungandu-se la livrarea de utilaje complexe cu comanda numerica destinate producatorilor de tamplarie termoizolanta.

Firma Petrea Agentura Tehnica distribuie numai utilaje de calitate din Uniunea Europeana din tari precum Italia, Germania, Cehia respectiv: Emar, Sulak, MLA, Roplasto, Roto etc..

Carte de vizita clienti: Alrotec Bucuresti, Optimedia- Oradea, Unicon Bucuresti, Valras Ploiesti, Rusta Brasov, Glastec Brasov , Marol Constanta etc..

Ioan Petrea

Functia: Administrator
Experienta profesionala: in domeniul tamplariei termoizolante din 1993
Studii: Institutul Politehnic Bucuresti, diverse cursuri de specializare in Germania
Hobby: arta plastica
.
Utilaje pentru productia de geam termoizolant  |  Utilaje pentru produs ferestre si usi din PVC  |  Utilaje pentru prelucrat sticla

Profile ROPLASTO Germania  |  Feronerie ROTO Germania  |  Utilaje second hand
2007 SC Petrea Agentura Tehnica SRL. Toate drepturile rezervate. Creat de Web Experience.